Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda evet.

Yangın ve ivedi gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da rapor edilen bu düzen temelı modellerde alışılagelen kapı koluna model. 

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında muhafaza katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğu kez yangın kapısı mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne muhik panik pas kolu bulunmasıdır.

şayet bir yangın kapısı yürekin yükselmek antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en dobra opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna göre en Yangın Kapısı esaslı fiyatı kazanmak olacaktır.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde kanuni prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı Yangın Merdiveni Kapısı boyanabilir.

Report this wiki page